Ihonhoito

Luonnonkosmetiikkaa vailla vertaansa – Anumati Naturals (sis. ALEKOODI)

Yhteistyössä EkoKauneushoitola & Shop Karoliina K / MAINOS

Kosmetiikkaa valitessani minulle on tärkeää se, että tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta sen lisäksi kotimainen ja eettinen tuotanto ovat prioriteettilistalla korkealla. Ne vaatimukset täyttyvät hyvin Anumati Naturalsin tuotteissa. Kuitenkin sen lisäksi Anumati brändinä ihastuttaa viikko viikolta enemmän, kun peilistä voi itse todeta tuotteiden olevan aidosti hyviä.

Jos jotakin olen oppinut viimeisen vuoden aikana kauneudenhoidosta, niin sen, että ihoa pitää kosteuttaa – sopivilla tuotteilla. Olen miettinyt paljon ja pitkään syömistä ja sitä, mitä laitan suuhuni, mutta yhtä lailla olen alkanut kuluneen vuoden aikana miettiä tarkemmin, mitä laitan iholleni. Haluan, että käyttämäni tuotteet ovat paitsi luonnonkosmetiikkaa, myös tehty ainesosista, joissa on jotain, sitä kuuluisaa, järkeäEkokosmetologini Karoliina tietää tämän (onhan hän nähnyt minut lukuisat kerrat meikittömässä arkityylissäni ja kuunnellut puheitani siitä, miten arvostan luonnollisuutta) ja ehkä juuri siksi ehdottikin juuri minulle yhteistyötä Anumati Naturalsin tuotteiden kanssa.

Karoliina ehdotti, että hän tekisi minulle Anumatin oman Detox-kasvohoidon – ja koska (vielä näin kolmikymppisenäkin) saan säännöllisesti näppyjä naamaan, kuulosti se minusta hyvältä. Detox-hoidon kasvonaamion yhtenä ainesosana on aktiivihiili, joka toimii ikäänkuin magneettina ihon epäpuhtauksille. Aktiivihiili vaikuttaa iholla vielä hoidon jälkeenkin. Ja niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin magneetti on hyvin kuvaava vertaus. 1-2 viikkoa Detox-hoidon jälkeen nimittäin iholle alkoi ilmestyä näppyjä. Niiden kadottua, mitä tulee epäpuhtauksiin, on iho ollut paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Rehellisesti sanoen, arvelin vuosia säännöllisesti ilmaantuvien näppyjen johtuneen stressistä tai kiireestä, mutta nyt niitä ei juurikaan enää ole, vaikka kiire sinänsä ei ole kaikonnut minnekään, päinvastoin.

Kuluneen vuoden aikana olen myös omakohtaisesti huomannut sen, että iho toimii hyvänä mittarina yleisellekin hyvinvoinnille. Niinpä kosmetiikka ei ole enää pitkään aikaan ollut minulle vain kosmeettisiin tai hygieenisiin asioihin liittyvää, vaan osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Anumati Naturalsin tuotteet tukevatkin tätä ajatusmaailmaa mainiosti. Kosmetologin tekemiin Anumati-hoitoihin sisältyy sen perinteisen kasvojen hoidon lisäksi myös määrättyjen akupisteiden painantaa. Kokonaisvaltaisuus tulee esiin siis muun muassa tätä kautta.

Anumati Naturals on kiinnostava monessakin mielessä, mutta itseäni eniten kiehtoo se, että tuotteiden valmistuksessa on keskitytty todella paljon kasvilääketieteeseen. Ainesosat valikoituvat pitkän kehitys- ja tutkimustyön perustein. Anumatin tuotteilla on ensimmäisenä Suomessa MADE SAFE® -sertifikaatti. Se on tae ja lupaus siitä, etteivät käytettävät ainesosat ole haitallisia ihmisille tai ympäristöllekään.

Jos kaipaat kosmetiikkamerkkiä, jossa on niin sanotusti kaikki kohdallaan, on se tässä. Mitä enemmän brändiin tutustuu, sitä enemmän se vie mennessään. Vankka tieteellinen pohja yhdistettynä kansanperinteeseen ja eettisiin arvoihin tuntuu järkevältä ja hyvältä yhdistelmältä. Ja kuka meistä ei haluaisi iholleen jotakin näin laadukasta?

Omat kokemukseni perustuvat kahteen Karoliinan minulle tekemään Detox-kasvohoitoon sekä kuvissa näkyviin saamiini ihonhoitotuotteisiin. Mitä sanoisin? Että iho on hyvässä kunnossa? Että poskia ei kiristä ja iholla on aiempaa vähemmän epäpuhtauksia? Ehkä, sillä ne pitäisivät ainakin paikkansa. Mutta haluaisin myös sanoa, että sivuuttaen ihoni hyvinvoinnin, on ollut miellyttävää hoitaa ihoaan tuotteilla, joiden tietää olevan aidosti luonnollisia ja monista eri näkökulmista mietittyjä.

Anumati Naturals -tuotesarjan hoitoja täällä Turun seudulla tekee Ekokauneushoitola Karoliina K. Karoliinan toimipiste ja myymälä on Liedossa, mutta myös Turussa Karoliinalla on pieni kauneusstudio. Anumati Naturalsin tarinasta ja tuotteista ja niiden valmistuksesta voit lukea tarkemmin heidän omilta sivuiltaan.

 

ALEKOODI

Karoliinan hoitoloista (Liedosta & Turusta) ja verkkokaupasta saat nyt 15% alennuksen Anumatin tuotteista. Koodi: hidastellen on voimassa tammikuun loppuun, 31.1.2019 klo 23.59 asti.

PS. Kannattaa huomata, että hoitoloissa Anumatin hoidot ovat nyt myös tarjoushinnalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *