Ihonhoito

Organic Shop – edullista luonnonkosmetiikkaa

Edullinen luonnonkosmetiikkamerkki Organic Shop valmistaa laadukkaita tuotteita hintaan, joka sopii hyvin opiskelijankin kukkarolle. Monipuolisessa tuoteperheessä on valikoimaa niin hiusten, kasvojen ja kuin vartalon hoitoon.

Organic Shop on luonnonkosmetiikan yritys, jonka tuotteet ovat pääosin kylpyhuoneosastoa. Valikoimassa on ilahduttava määrä esimerkiksi hiusshampoita, hoitoaineita, vartalokuorintoja ja kasvonaamioita. Tuotteet eivät sisällä “silikoneja, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, mikromuoveja, hajusteita, väriaineita tai polyeteeniä”, kuten Organic Shopin suomenkielisillä sivuilla kerrotaan. Ne valmistetaan EU:ssa luonnollisista ainesosista ja raaka-aineista.

Ensimmäistä kertaa itse tutustuin Organic Shopin tuotteisiin testiin saatujen tuotteiden ansiosta. Huomasin jo pian lyhyen käytön jälkeen pitäväni niistä tosi paljon. Ihanat tuoksut ja toimivat tuotteet jo sinänsä olisivat riittäneet, mutta kun tarkistin tuotteiden hinnat, innostuin vielä enemmän: luonnonkosmetiikkaa, jota voi käyttää hyvillä mielin! …itselläni kun on usein taipumusta siihen, etten henno käyttää kalliita tuotteita, vaan ennemmin säästelen niitä kaapissa. Jos siis etsit ja arvostat edullista luonnonkosmetiikkaa (kuten minä), tutustu Organic Shopin tuotteisiin.

HIUSTENHOITO

Hiusshampoot ja hoitoaineet ovat olleet itselläni käytössä jo lähes vuoden. Ja syy siihen on yksinkertainen: ne puhdistavat ja toimivat! Hiukset tuntuvat joka pesun jälkeen puhtailta ja mielestäni myös voivat hyvin. Vastaavaa en valitettavasti ihan kaikista kokeilemistani luonnonkosmetiikan shampoista voi sanoa. Kokeilemalla kuitenkin selviää, mikä soveltuu parhaiten omille hiuksille.

Olen vajaan vuoden aikana kuluttanut noin kolme purkillista shampoota ja hoitoainetta. Sanoisin, että kyseessä ovat siis riittoisat tuotteet. Joskin tässä välissä huomautan, etten pese hiuksiani päivittäin, vaan pikemminkin pari kertaa viikossa.

Organic Shopin hiustuotteiden valikoimasta löytyy myös korjaavia vaihtoehtoja heille, joiden hiukset kaipaavat enemmän hoitoa. Shampoot ja hoitoaineet eivät ole tietenkään Organic Shopin ainoat hiustuotteet, sillä valikoimassa on myös hiusnaamioita. Näitä en vielä itse ole kokeillut, mutta ovat ehdottomasti listalla seuraavana!

VARTALO JA KASVOT

Peseytyminen hoituu Organic Shopin suihkugeeleillä ja kuorintavoiteilla. Olen itse testannut sekä suihkugeeliä että Atlantic Algae -kuorintaa, enkä keksi kummastakaan huonoa sanottavaa. Kuten en juuri muistakaan merkin tuotteista. Levä ei tuoksuna ehkä ole kuitenkaan ollut oma suosikkini, vaikka sitä olenkin valinnut niin kuorinnaksi kuin shampooksi ja hoitoaineeksikin. Missään nimessä se ei silti ole ollut huonokaan, vain vähemmän makea.

Käsille ja jaloille on tietenkin myös omat tuotteensa, kuten esimerkiksi viilentävä geelivoide jaloille ja käsi- ja kynsigeelivoide. Oma henkilökohtainen suosikkini on kirsikan tuoksuinen käsivoide, jota kannankin yleensä aina mukanani koulussa, varsinkin talvisin. Meillä on kotona käytössä Organic Shopin käsisaippuat – ja ne ovat olleet koko perheen mieleen. Riittoisa koko on näissä myös plussaa, vaikka sen verran on sanottava, että täyttöpussit varsinkin käsisaippuoille olisivat ihan mukava lisä jo valmiiksi laajaan tuotevalikoimaan.

Uusin Organic Shop -tuttavuuteni ovat kasvonaamiot. Olen nyt testaillut muutamaa eri sorttia ja jokainen niistä on vaikuttanut lupaavalta.  Lyhyen testailun perusteella en toki vielä pysty sanomaan niiden toimivuudesta paljoa. Mutta ainakaan toistaiseksi en keksi näistä(kään) mitään huonoa sanottavaa.

PERUSVARMA VALINTA

Organic Shop on mielestäni turvallinen valinta. Ja jos luonnonkosmetiikkaan siirtyminen esimerkiksi kiinnostaa, mutta joidenkin merkkien korkeat hinnat mietityttävät, kannattaa tähän tuotemerkkiin tutustua. Tuotteita ja tuoksuja löytyy useaa eri sorttia ja oman suosikin valinta on jo pelkästään siksikin vaikeaa. Hinnan ollessa alhainen, raaskii onneksi ostaa ja testailla useampaakin eri laatua ja tuoksua.

Miellyttävät tuoksut ovat olleet yksi suurimmista syistä siihen, miksi meillä näistä pidetään. (Granaattiomenan tuoksuinen käsisaippua on uskomattoman ihana!) Vaan onhan tuotteiden etuna myös se, että ne aivan oikeasti ovat edullisia (esimerkiksi hiusnaamioiden hinta pyörii neljän euron hujakoilla). Unohtamatta sitä, että ne ovat sopineet hyvin omalle iholle ja hiuksille.

PS. Muistathan, että kun siirtyy luonnonkosmetiikan pariin, kannattaa aina antaa ihon ja kehon sopeutua muutokseen. Eli, mikäli esimerkiksi hiusshampoota vaihtaessa tuntuu aluksi siltä, että hiukset rasvoittuvatkin tavallista nopeammin tai eivät puhdistu kunnolla, malta hetki.

*Osa kuvien tuotteista saatu: EkoKauneushoitola Karoliina K:lta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *